Sunday, 19 September, 2021

Tag: vetvrasje

Irisi ishte vetëm

Nga Albertina Jaçe* Irisi ishte shoqja jonë, studente e Fakultetit Ekonomik. Nuk ishim mikesha dhe as në shoqërinë e njëra- tjetrës. Fatkeqësisht ajo u bë e afërt për ne, kur ...

The Albanian video production

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.