Saturday, 16 October, 2021

Tag: shkup

Paqja e rrezikuar në Maqedoni

Artur  Zheji Ajo që po ndodh këto ditë në Maqedoni, është padyshim e paralajmëruar. Shqiptarët aty kanë një akumulim të përditshëm dhe shumë e shumëvjeçar për gjëra që nuk shkojnë ...

The Albanian video production

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.