TE FUNDIT

Imami ekzekuton shkrimtarin pas postimit të një karikature

Postimi i një karikaturë në faqen e tij të Facebook i ka kushtuar jetën intelektualit 56-vjeçar, i cili vinte nga minoriteti i krishterë i...

ME SHUMEwp booster error:
td_api_base::mark_used_on_page : a component with the ID: thumbnail is not set.

Ministria e Zhvillimit Ekonomik, i jep tenderin 23 mln lekësh të fejuarit të...

“Milva Ekonomi i jep tenderin 23 mln lekësh të fejuarit të vajzës së saj”   Ish-kryeministri Berisha akuzon ministren e Zhvillimit ekonomik, se ndan tenderët e...

Partitë politike Shqiptare në Mal të Zi bashkohen në një parti të vetme!

Partitë politike Shqiptare në Mal të Zi bashkohen në një parti të vetme!  Tre partitë shqiptare në Mal të Zi janë bashkuar, duke krijuar kështu një...

Evitoni urdhrat negative me femijet.

Evitoni urdhrat negative si “mos u shpërqendro”, “mos fli”, “mos mendo vetëm për lojën”.  Fëmijët e sotëm nuk dinë më të dëgjojnë. Dhe ato që...

Shqiperia e Klaneve dhe Shtetkombi Nga Albin O. Laci

Shqiperia e Klaneve dhe Shtetkombi Albin O Laci (MBA) Cdo shtet normal dhe i fuqishëm  e ka të bazuar suksesin e tij në një sistem të...

Britaniku 82-vjeçar i blen dhuratë gruas autobusin ku ata u njohën

  Ish-piloti Ken Morgan u njoh me gruan e tij Shirley e cila punonte konduktore në një autobus të rrugës Gloucester dhe Cardiff në vitin...