Thursday, 16 September, 2021

Tag: Bulgaria

Serbia dje dhe sot

Nga Faton Mehmetaj Identiteti i sotëm i Beogradit dhe i Serbisë përgjithësisht shihet në gjuhën e ashpër, në gjuhën e urrejtjes dhe të jotolerancës ndaj popujve joserbë, që jetojnë në Serbi, ...

The Albanian video production

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.