Tuesday, 21 September, 2021

Tag: ballkan

Loja e Rusisë në Ballkan

Nga Paul Stronski dhe Annie Himes (Carnegie Endowment for International Peace) Në kuadër të fushatës së re të Presidentit Vladimir Putin për të fituar influencë globale, Rusia po rrit ndjeshëm ...

The Albanian video production

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.