Tag: candidate

Ymytçarët

Bardhyl Metaj dhe Valon Murtezaj, dy prurjet e reja në listën e kandidatëve të LDK-së për zgjedhjet e 8 qershorit, nuk i kanë marrë votat e mjaftueshme për të qenë ...

The Albanian video production

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.