Tuesday, 21 September, 2021

Tag: edi rama

Unifikimi i programeve mësimore

Shqipëria dhe Kosova do të jenë unike në sistemin arsimor parauniversitar. Për herë të parë nxënësit shqiptarë dhe ata të Kosovës do të mund të mësojnë me të njëjtat tekste ...

Diskursi politik dhe ideologjik

Arsim Canolli Në opinionin e sotshëm publik është krijuar një botëkuptim se shqiptarët nuk kanë pasur traditë të lirisë në politikë, respektivisht traditë të bazuar te një rend politik ku ...

Udhëtimi im…

A përbën lajm kur një shqiptar i ardhur vetëm para pak vitesh në Mbretërinë e Bashkuar, si refugjat, pa ditur të thotë as “mirëmëngjesi” apo “kam uri”, dhe ka arritur ...

Page 482 of 482 1 481 482

The Albanian video production

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.