Saturday, 16 October, 2021

Tag: papunësia,unemployment,World Bank,eradication of unemployment,zhdukja e papunësisë,Banka Botërore,Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës,Partia Demokratike e Kosovës,Democratic Party of Kosovo,

Dështojnë me Francën

Ndërkohë, Institucionet e Kosovës dhe ato të Shqipërisë kërkojnë lirimin e Haradinajt, duke thënë se ai tashmë e ka dëshmuar pafajësinë e tij para drejtësisë ndërkombëtare. Në anën tjetër, partia ...

Page 1 of 4 1 2 4

The Albanian video production

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.