Thursday, 27 January, 2022

Search Result for 'aurenc bebja'

Jemi ortodoksë, po nuk jemi grekë

Paris-Midi (1919) / Telegrami i presidentit të Federatës shqiptare “Vatra” drejtuar presidentit Wilson, baronit Sonnino, kryeministrave LIoyd George dhe Clemenceau si arsye e pohimeve absurde të kryeministrit grek Venizelos Nga Aurenc ...

Page 3 of 3 1 2 3

The Albanian video production

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.