ZYRTARE: Shpëtim Babaj transferohet në këtë ekip (FOTO)

Babaj i cili në edicionin e fundit u aktivizua për Ferizaj do ta vazhdojë karrierën në Norvegji te skuadra Fortuna nga Oslo.

Ish-futbollisti i shumë skuadra nga Kosova dhe gjashtë kampionateve të huaja, tashmë ka debutuar me skuadrën e re.