Zyrtare/ Policia, ja kush janë të vrarët dhe të plagosurit

Policia e Tiranës ka zbardhur të plotë identitetin e personave të vrarë dhe të plagosur, duke bërë edhe saktësimin e të dhënave. Sipas informacionit të fundit të vrarë në atentatin e mbrëmjes në Elbasan kanë mbetur Agron Çapja. Ardit Sinakoli dhe Eno Bedalli. Ndërsa të plagosur janë Ardian Zharri, Fejzulla Çapja, Ferit Muça, Luan Muça, Bujar Reshka, Florenc Çapja dhe Arnold Çapja.

Foto/ Një nga të plagosurit e mbrëmjes Arnold Capja