Vishuni me stil

Këto yje do t’ju frymëzojnë për të bërë kombinimet e duhura, duke sfiduar kështu edhe të ftohtin.

Edhe pse është njëra ndër stinët më të preferuara të vitit, dimri mund të jetë shumë inspirues dhe argëtues në aspektin e kombinimeve të modës.

Sfida e parë është të gjeni rroba të ngrohta por edhe trendi njëkohësisht, të cilat mund t’i kombinojmë gjatë tërë stinës së dimrit.

Hidhuni një sy fotove për t’u frymëzuar në realizimin e një kombinimi sa të përsosur, aq edhe të rehatshëm për ditët e ftohta të dimrit!