Vështirë të besosh se një 50 vjeçar është kaq seksi dhe di të kërcejë në mënyrë perfekte (Foto/Video)

Gianluca beson se njeriu duhet të jetojë çdo ditë në mënyrë të plotë, dhe për këtë arsye ai pëlqen vallëzimin, muzikë të mirë dhe sportin.

Ai është shumë i dhënë pas ushtrimeve në palestër dhe gëzon një trup perfekt, gjersa i çuditshëm vazhdon të mbetet fakti se si ka mundësi që një 50 vjeçar të di të vallëzojë aq mirë dhe lirshëm.

Gianluca është i rrethuar nga femrat ngado që shkon.

#gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Jun 16, 2016 at 5:45am PDT

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Gioco di squadra? #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Jun 14, 2016 at 9:44am PDT

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Le piscine di Mortorio… #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Jul 9, 2016 at 10:23am PDT

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Mare… #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Jul 3, 2016 at 10:33am PDT

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

My lunch time… #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on May 30, 2016 at 4:14am PDT

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js