Vepra arti 3D në letër

Në këto foto del talenti i tij në këto punime.
Vepra arti 3D në letër

Ilustratori gjerman Ramon Bruin është një nga më të vlerësuarit në ëeb falë punimeve të tij në 3D.

Në këto foto del talenti i tij në këto punime. Ndërtesa, kafshë, qënie njerëzore: falë një mbivendosje gjeniale të fletëve dhe të këndeve të duhura ku dalin në pahë grafitet dhe ngjyrat që bëjnë ‘mrekulli’. Shihni galerinë!

Zmadho fotografinë

Vepra arti 3D në letër

Vepra arti 3D në letër
Zmadho fotografinë

Vepra arti 3D në letër

Vepra arti 3D në letër
Zmadho fotografinë

Vepra arti 3D në letër

Vepra arti 3D në letër
Zmadho fotografinë

Vepra arti 3D në letër