13 vjet The Albanian erdhi ndryshe

U ideua si një kombinim midis ‘’Question Time’’ dhe ‘’TedX’’ që u emërua ‘’Auditorium’’.  Duke shpresuar që të ftuarit, të ishin pjesë aktive, u...

Besim Ajeti: “Nuk ka kufi në atë se çfarë mund të...

“Refugjati shqiptar” që u përkushtohet refugjatëve në mbarë botën Mëngjesi i atij shtatori 1991, e gjeti Besim Ajetin ashtu si mijëra shqiptarë të tjerë...

Dr. Shyqyri Haxha, me projektin që po sfidon NASA-n

 Miranda Keqaj “Atdheu është gjëja më e shtrenjtë në jetë”. Këtë ndjesi dhe dashuri kaq të madhe mori me vete kur u largua nga Kosova...

Vera Ndrecaj: “Dija është rruga drejt prosperitetit”

Vera është një studiuese akademike, dhe me përvojë në konsulencë. Aktualisht, ajo është lektore në fushën e Manaxhimit Strategik dhe drejton kursin e Manaxhimit...

Shyqyri Bajrakurtaj: “Guxoni të ëndërroni”

U gjend në mjegurlltësinë londineze në kohën e pakohë, kur në qënien e tij epiteti emigrant ishte bërë simbiozë e atij udhëtimi. Një huazim...