Të gjitha me dantella

Arrin të kombinohet në perfeksion me sinqeritet dhe sensualitet, dhe ky është një nga pikat e forta të dantellës, që për pranverën 2017, është shumë i nevojshëm në veshje dhe aksesorë.

Që nga versionet më romantike me ngjyra të buta si roza, e kaltra apo jeshilja pastel, apo impresionuese me qëndismat me lule, e bardha e rafinuar që nuk zhgënjen kurrë, deri tek variantet më sensuale që është e zeza e tejdukshme.