Your tagline goes here!|Wednesday, April 23, 2014
You are here: Home » si shenjë qytetërimi

si shenjë qytetërimi

Çeliku: “Shqipja standarde, si shenjë qytetërimi, si shprehje atdhetarizmi”

  Intervistë me Prof. dr. Mehmet Çelikun Prof. Dr. Mehmet Çeliku, një nga rilindësit modernë të shekullit XXI, një emër i nderuar i arsimit dhe gjuhës shqipe, një ndër profesorët më të vjetër dhe më një përvojë e karrierë gjysmëshekullore në arsimin e lartë. Njëherësh ai është nga gjuhëtarët me një kontribut të theksuar dhe të larmishëm në gjuhësi ...Full Article