Tag: Romania

Serbia dje dhe sot

Serbia dje dhe sot

Nga Faton Mehmetaj Identiteti i sotëm i Beogradit dhe i Serbisë përgjithësisht shihet në gjuhën e ashpër, në gjuhën e urrejtjes ...