“Udhëtimi im” – Seb Bytyçi: “Mos të mashtrohemi me idenë se anëtarësimi në BE do të na i zgjidhë problemet”
“Udhëtimi im” – Cettina Mazzei: “Ne kemi nevojë të studiojmë të shkuarën për të ndërtuar të tashmen e etnisë arbëreshe”

“Udhëtimi im” – Kolë Gjoka: “Qasja e qeverisë shqiptare ndaj diasporës është me shumë vonesë”
“Udhëtimi im” – Ece DİLLİOĞLU: “Mos e harxhoni të sotmen, duke vuajtur të shkuarën!”
Ahmet Gjanaj: Udhëtimi im “Një shans historik për të mbështetur fuqimisht integrimin evropian të shqiptarëve”
“Udhëtimi im” – Dr. Kristo Papa: “Dëshira për t’i realizuar gjërat në vendin tonë ngelet gjithnjë si një ëndërr pezull”
“Udhëtimi im” – Dr.Arten Dyrmishi: “Jeta më buzëqeshi që dhe unë t’u dhuroj njerëzve vetëm buzëqeshje”
“Udhëtimi im” – Shyqyri Haxha: “Sot politikanët tanë janë biznesmenët më të pasur në rajon”
“Udhëtimi im” – Ferdiana Hoti: “T’u lihen më shumë hapësira të rinjve të përfaqësojnë idetë dhe nevojat e tyre!”
“Udhëtimi im – Qëndresa Sadriu: “Ka ardhur koha që t’i mundesohet dhe diasporës të zerë vendin e saj në parlamentin e Kosovës apo Shqipërisë
“Udhëtimi im” – Endrit Shabani, një shqiptar i zakonshëm në Oxford

Tag: Parlamenti Evropian

No Content Available