You are here: Home » në Sheshin e Flamurit në Vlorë. Skeptikët që hedhin dyshime për faktin se përse flamuri u zbulua pikërisht tani në 100-vjetorin e Pavarësisë
Dushani në Tauresium-in e Justinianit

Dushani në Tauresium-in e Justinianit

Nga Bardhyl Ukcamaj Kohët e fundit është ndërtuar në Shkup (mbi rrënojat e qytetit të vjetër Tauresium) ...

MoneyGram Listed as One of the Best According to YouGov Brand Index

MoneyGram Listed as One of the Best According to YouGov Brand Index

UK’s Most Improved Brands for 2013 MoneyGram Listed as One of the Best According to YouGov Brand ...

“Anës Luginës së Preshevës”!?

“Anës Luginës së Preshevës”!?

Fadil LUSHI Të nderuar miq! Këtë shkrim a shkarravinë do ta filloj me ca vargje të poezisë ...

Njohja e Kosovës, kusht përfundimtar për hyrjen e Serbisë në BE

Njohja e Kosovës, kusht përfundimtar për hyrjen e Serbisë në BE

Serbia do të jetë e detyruar të arrijë marrëveshje gjithëpërfshirëse për normalizimin e marrëdhënieve me Kosovën për ...

Shqiptaret ne Britani

Zgjedhja e Editorit

në Sheshin e Flamurit në Vlorë. Skeptikët që hedhin dyshime për faktin se përse flamuri u zbulua pikërisht tani në 100-vjetorin e Pavarësisë

Frederik Stamati: Flamuri që ka prekjen e fundit të Ismail Qemalit

Flamuri që Ismail Qemali mori si kujtim nga Shqipëria pas largimit dhe me të cilin i biri E’them Bej Vlora mbuloi arkivolin e të atit natën e 10 shkurtit ...Full Article