Your tagline goes here!|Wednesday, April 23, 2014
You are here: Home » lojrat olimpike

lojrat olimpike

Teatri Shqiptar i Shkupit nesër me dyer të haspura

Teatrin në mënyrë të organizuar do ta vizitojnë nxënës nga disa shkolla fillore, të cilët gjatë vizitës do të njihen me të gjitha hapësirat dhe përmbajtjet e teatrit: garderobat; sallën e grimit; deponë e kostumeve, skenografisë dhe rekuizitave, arkivin dhe njëherit në sallë do të ndjekin provat e shfaqjes “Paraja…”, që është duke u përgatitur aktualisht. Shkup me rastin ...Full Article

The Albanian newspaper (Print Version) London 20th of March 2012

English: This is the print version of The Albanian newspaper in London, to read the version on a full size please click here, or scroll down on the document below where ...Full Article

Berisha: Mbrojtje artistëve nga çdo agresion

Kryeministri ka kërkuar sot mbrojtje me ligj të të dhënave personale për ruajtjen e dosjeve sekrete dhe mbrojtje te jetes private te artisteve, qe sipas tij bëhen pjese e ...Full Article