You are here: Home » gjë që bie në kundërshtim me argumentet që e radhitin popullin tonë ndër më të vjetrit dhe më të qytetëruarit në botën e lashtë.
Dushani në Tauresium-in e Justinianit

Dushani në Tauresium-in e Justinianit

Nga Bardhyl Ukcamaj Kohët e fundit është ndërtuar në Shkup (mbi rrënojat e qytetit të vjetër Tauresium) ...

MoneyGram Listed as One of the Best According to YouGov Brand Index

MoneyGram Listed as One of the Best According to YouGov Brand Index

UK’s Most Improved Brands for 2013 MoneyGram Listed as One of the Best According to YouGov Brand ...

“Anës Luginës së Preshevës”!?

“Anës Luginës së Preshevës”!?

Fadil LUSHI Të nderuar miq! Këtë shkrim a shkarravinë do ta filloj me ca vargje të poezisë ...

Njohja e Kosovës, kusht përfundimtar për hyrjen e Serbisë në BE

Njohja e Kosovës, kusht përfundimtar për hyrjen e Serbisë në BE

Serbia do të jetë e detyruar të arrijë marrëveshje gjithëpërfshirëse për normalizimin e marrëdhënieve me Kosovën për ...

Shqiptaret ne Britani

Zgjedhja e Editorit

gjë që bie në kundërshtim me argumentet që e radhitin popullin tonë ndër më të vjetrit dhe më të qytetëruarit në botën e lashtë.

Haxhi Qamili – një Pugaçov apo një halldup shollvaregjerë?

Historia ndryshon me doktrina të reja, me platformën “kështu ka ndodhur”. A duhet ndryshuar historia e kombit tonë? Po, sipas mendimit tim. Në disa ngjarje kulmore nuk duhet të ...Full Article