Si t’i rrisni flokët me dy përbërës (Video)

Ka metodë aspak të shtrenjtë për ta arritur këtë qëllim. Mjafton të keni vaj kokosi, pluhur të specit djegës dhe një kavanoz për ta vendosur atë.

Për hapat që duhet t’i bëni, si duhet ta aplikoni në kokën tuaj, mësoni në videon më poshtë.

Duhet ta keni parasysh që speci i kuq djegës është shumë i shëndetshëm për flokët tuaj për shkak të përbërësve që ka.