Shtepi per shitje ne Shengjin

Apartament ne kompleksin e plazhit te Shengjinit, 71.45 m2 ,duke perfshire dy ballkone,dhe parking nentokesor privat. Kati i 6.

Kompleksi i plazhit te shengjinit eshte i vendosur
ne radhen e pare te
apartamenteve,shume prane plazhit te mahnitshem
3 kilometresh, me pamje
marramendese te maleve mbrapa kompleksit.

Apartamenti yne ofron pamje te mrekullueshme te detit
Adriatik,bashke me bukurite e bregdetit shqiptar.
Kjo prone eshte e ndertuar nga material kualitativ,duke perfshire pllaka ne dysheme,mure te lyera,dhe energji elektrike te vazhdueshme.Banjoja eshte e perfunduar nga pllakat e porcelanit, qezme kromi dhe boiler me kapacitet te mjaftueshem.
Disa nga aktivitetet e shumta qe mun te shijohen ne kete kompleks:
Ngjitje ne mal/ Bare dhe restorante/Eksplorim te shpellave/Serf/ Peshkim
Vizita te monumenteve arkeologjike historike te Lezhes
Çmimi (duke perfshire hapesiren e parkingut):
I diskutueshem.

Kontakti ~ Alison ose Gezim
Phone ~ 00386 49526073 Shqip /
English Email ~ alison.kellow@yahoo.co.uk

 

 

s