Shkaku i kësaj penalltie u përjashtua përjetë nga futbolli gjyqtari i njohur (VIDEO)

Lamptey kishte akorduar një penallti të paqenë në ndeshjen kualifikuese për Kupën e Botës mes Afrikës së Jugut dhe Senegalit.

Ai është zbuluar se ka qenë pjesë e manipulimit të kësaj ndeshje, duke ndikuar në ndarjen e drejtësisë.

https://www.youtube.com/watch?v=9pkLbx_zrZg?feature=oembed&w=640&h=360