Rankimi/ Ja cili është Universiteti më i mirë dhe më i dobët në Shqipëri

Faqja webometrics ka bërë publik rankimin e universiteteve në botë lidhur me performancën e tyre për periudhën korrik 2015-janar 2016.

Ajo që na intereson ne është rankimi i universiteteve shqiptare, se cili është më i miri dhe cili ka performancën më të dobët.

Ashtu sikurse shihet në tabelën e mëposhtëme sa i përket universiteteve në vendin tonë, i pari rankohet Universiteti i Tiranës që në botë ndodhet në vendin 5790, më pas vjen Universiteti Epoka dhe në vend të tretë Universiteti Politeknik i Tiranës.

Ndërkohë performancën më të dobët e ka Universiteti Ndërkombëtar i Tiranës.

universitetet1-700x444