Propozimet më të mira për shatirim: Nuancat të cilat do të freskojnë flokët tuaj

Kemi kërkuar këshillë nga Johhn Ramirez, i cili është bindshëm frizeri më i mirë në botë, kur është fjala për shatirim flokësh!

Si do të mund të përshkruanim më së lehti rezultatin përfundimtar?

Definicioni më i përafërt është varianti subtil ombre dhe hijesimet të cilat rezultojnë apo në ato të shndritshme, nuancat natyrale platini apo ngjyrë gështenje të shndritshme, mirëpo përfundimisht duken freskuese, natyrale dhe disi verore, transmeton Telegrafi.

Shatirimi duhet të bëhet me shumë kujdes dhe nëse ju nuk jeni profesioniste në këtë drejtim, preferohet të shkoni në sallon bukurie.

Pasi që kemi mësuar që gjatë vitit 2016 trendi kryesor në botë i flokëve do të jetë natyral, kaçurrelat valëvitëse, flokët e hijesuara, kemi vendosur që të marrim disa frizura më të mira me shatir nga instagrami i tij zyrtar.