Përvjetori i pavarsisë së shqipërisë nga “Google”

albania-independence-day-2015-5713146022985728-hpMotori i kërkimit Google sërish këtë vit ka bërë një veprim të njëanshëm dhe nuk ka respektuar traditën sic bën me vendet e tjera.

Me rastin e 103-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, Google në vend të logos së saj të përhershme, “Google”, ka vendosur në faqen e parë flamurin shqiptar, ndërsa nëse klikon në të do të shfaqen lajme në lidhje me përvjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë.

Një gjë e tillë nga motori më i madh i kërkimit në internet është bërë edhe në 100-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, por edhe në këtë rast logoja me flamurin shqiptar shfaqej vetëm në kompjuterët apo telefonat me IP shqiptare. Nga Kosova apo diaspora nuk mund ta shikojnë këtë pasi këtë nuk e ka vendosur Google as në rafshin global e as rajonal.