Nga buron inspirimi i disa prej autorëve më të shquar të botës? (Infografik)

Kur keni nevojë për inspirim një ditë pune është vendi i fundit që do të dëshironit të ishit. Në të vëretë inspirimi mund të vijë kudo madje edhe ndërsa jeni duke bërë një punë të lodhshme.

Ditën e sotme menduam të publikojmë një infografik rreth disa prej autorëve më të famshëm dhe sesi e kanë gjetur inspirimin në punët e tyre.

Kini parasysh: Nuk është puna ajo që pengon kreativetin tuaj. Është ajo që bëni çdo e cila mund tju çojë drejt realizimit të paimagjinueshmes. (PCWorld Albanian)Day-jobs-authors