Neymar kërkohej nga Reali dhe Chelsea, por ja pse zgjodhi Barcelonën

Në një intervistë për UOL Esporte ai ka bërë të ditur se lojtari kërkohej nga Real Madrid dhe Chelsea, po në fund dëgjojë zemrën e tij, dhe zgjodhi Barcelonën, pjesë e së cilës skuadër është edhe sot.

“Kam dërguar oferta nga Chelsea dhe Real Madrid në Santos”, ka thënë fillimisht Ribeiro për UOL Esporte.

“Një ofertë nga Barcelona shkoi drejtpërdrejt te babai. Doja që ai të shkonte në Madrid, e kam thënë gjithmonë.Ekonomikisht, oferta e Realit ishte më e mirë për Santosin dhe akoma më mirë për lojtarin. Por, ai vendosi të shkojë në Barcelonë sepse ata ishin ekipi i zemrës së tij”.