Nëse e hapni dritaren para se të flini, do të humbni peshë

Një profesoreshë e Universitetit të Oxfordit, ka shpikur një ide të re për të humbur peshë.

Ashley Grossman, doktoreshë dhe shkencëtare, ka thënë se nëse e mbani dritaren e dhomës tuaj të gjumit të hapur kur flini, mund digjni kalori dhe të humbni peshë.stock-photo-bedroom-with-the-window-open-and-the-breeze-on-a-moonlit-night-136849706

Ajo thotë se i ftohti bën që t’i digjni yndyrnat në trupin tuaj dhe kështu mund të humbni peshë më lehtë se sa kur stërmundoheni me dieta.