Në Tiranë arrestohet një xhihadist

Forcat e Policore të Antiterrorit në Tiranës kanë arrestuar sonte një kosovar dhe një shtetas të Shqipërisë si rekrutuesit e besimtarëve për të luftuar në Siri.
Një ditë para fillimit të muajit të Ramazanit për besimtarët myslimanë u kryen arrestimet e dy shtetasve, kosovarit Buzi dhe Altin Demirlika.

Sipas policisë ata kanë rekrutuar besimtarë vitet e fundit për t’i çuar në Siri.

Nga shqiptarët e rekrutuar dyshohet se janë 7 vetë të vrarë në luftë, por asnjë prej trupave nuk është sjellë në atdhe.