Lokal per shitje ne Londer

Bar restaurant Lady of Merturi per shitje

236-238 High Road,
Chadwell Heath,
London, RM6 6AP.
Na kontaktoni
Tel:
07940200666

25 years lease renewable.Salla e restaurantit 150 m katrore. Salla e bilardove 70m katrore. Kuzhina 60m katrore. Office 10 m katrore. Verande mbrapa per sherbim dhe smoking area 20m katrore. 4 toilets ,
storage,private car parking mbrapa deri ne 10 makina. License alkoli,.recorded muzik deri ne 1.30 am.
Duhet ppare per te krijuar ide te plote. web www.ladyofmerturi.com