Lojtarët që kanë fituar L.K dhe Kupën e Botës para moshës 25 vjeçare

Ka prej atyre që në moshën 25 vjeçare, kanë arritur kulmin, duke fituar edhe titullin e Ligës së Kampionëve edhe atë të Kupës së Botës.

‘DreamTeam’ ka zgjedhur disa futbollistë, që e kanë arritur këtë para moshës 25 vjeçare.

Thomas Muller, Toni Kroos, Jerome Boateng, Gerard Pique, Juan Mata, Sergio Busquets, Javi Martinez, Pedro, Alberto Girladino dhe Kaka.