Kur shqiptarët i kërkonin pushtuesit të na çlironte

Kjo është një foto e bërë në janar të vitit 1944, në kohën kur shqiptarët kërkonin nga Italia dhe Gjermania, përkatësisht nga Hitleri dhe Duçe, që të na bashkonin me pjesët e tjera, Kosovën dhe Çamërinë.

Fotoja është postuar nga gazetari Ardit Rada.

“I kërkojmë pushtuesit të na çlirojë nga një pushtues tjetër… Popull karagjoz! (Janar 1944)”shkruan Rada.