Kryebashkiaku Gjika shoqërohet drejt spitalit në Tiranë

Për shkak të dhimbjeve të forta gjoksi dhe tension të lartë, kryebashkiaku ShpëtimGjika po transportohet drejt spitalit në Tiranë, për marrjen e ndihmës së specializuar mjekësore.

Gjika qëndroi për 15 orë në spitalin e Vlorës, ndërsa po shoqerohet nga forcat e policisë.