Kombinimet e ngjyrave që do të jenë në trend në fund të dimrit

Për fund të dimrit ju kemi përgatitur kombinime të reja ngjyrash të cilat do të freskojnë kombinimet tuaja të modës, sepse ngjyrat e hareshme gjithmonë janë në trend!

 Ashtu siç ulet zhiva në termometër, po ashtu edhe ngjyra e rrobave tona bëhet gjithnjë e më e errët, transmeton Telegrafi.

Nga ngjyra e theksuar e mandarinës dhe limonit deri te kombinimi i ngjyrave të ullirit, bëhuni gati që kohën e zymtë ta largoni me ngjyra!

E errëta e ngrohtë + e gjelbra e mbyllët + bordo + blu e errët camel
E gjelbra ulliri me tone ngjyrë okër
E verdha + e portokallta + e zeza
E gështenjtë+ bordo + e gjelbra
E gështenjtë + tirkiz + bordo