Këto janë tre ushqimet që dëmtojnë trurin

Konsumimi i këtyre ushqimeve dëmton jashtëzakonisht trurin:

Alkooli

Fast food-et

Ushqimet e skuqura

Substancat që përmbajnë këto ushqime i krijojnë trurit mesazhin e ngopjes, e me këtë rast e dëmtojnë atë duke ulur përqendrimin dhe qartësinë mendore.