Ja çfarë tregon gjatësia e gishtave për personalitetin tuaj!

Gjatësia e gishtave të duarve, lidhet me llojin e personalitetit të një individi. Sipas një grafiku të publikuar në gazetën Metro, ekzistojnë tre lloje të ndryshme personalitesh, bazuar në gjatësinë e gishtit të unazës në raport me gishtin tregues.

A) Nëse gishti juaj i unazës është më i gjatë sesa gishti tregues ju jeni:

Të parezistueshëm për të gjithë ata që ju rrethojnë. Askush nuk iu thotë dot jo.

B) Nëse gishti juaj i unazës është më i shkurtër sesa ai tregues:

Me vetëbesim, të aftë dhe interesantë. Njerëz që përmbushin objektivat në jetë.

C) Nëse gishti i unazës është me të njëjtën gjatësi sa ai tregues:

Paqësor, të thjeshtë dhe shoqëror. /klan