ISIS u pret kokën 4 personave, afganët u përgjigjen njësoj

KUJDES: PAMJE SHQETESUESE

Luftëtarët e Shtetit Islamik dhe një grup militant afgan u përplasën me njëri-tjetrin, duke u hakmarrë në mënyrë barbare.

ISIS u preu kokën 4 luftëtarëve afganë dhe ata u përgjigjën po njësoj, duke ua hequr kokën 4 luftëtarëve të Shtetit Islamik.

Ngjarja ndodhi në provincën kufitare Nangarhar të Afganistanit.

Luftimet e ashpra u zhvilluan të shtunën.

ISIS ka marrë nën kontroll një pjesë të mirë të këtij rajoni.

Grupi që luftoi kundër tyre është nën urdhrat e një deputeti, të quajtur Zahid Qadir.

Qeveria afgane po lufton në disa fronte, pasi përveç Shtetit Islamik, i duhet të përballet edhe me talibanët në provincën Helmand.

afganistan

Revenge: An Afghan official said ISIS and a militia group have beheaded four of each other's members in a series of tit-for-tat revenge killings. Pictured, Afghan militia men raise their weapons as they stand guard in the Achin district of Nangarhar province east of Kabul, Afghanistan, December 27Killings: All eight men were taken hostage during a gunfight on Saturday. Pictured, an Afghan militia man walks in the Achin district of Nangarhar province east of Kabul, Afghanistan, on December 27Taking control: An Afghan militia man stands guard in the Achin district of Nangarhar province. Achin is one of four of the country's districts which officials say has been taken by ISIS in recent monthsDamning: Afghan authorities condemned the acts of both ISIS and the militia group. Pictured, Afghan militia men stand guard in the Achin district of Nangarhar provinceViolence: ISIS has a presence in other volatile regions of Afghanistan, but Nangarhar appears to be their main powerbase. Pictured, an Afghan militia man stands guard in the Achin district of Nangarhar province