I nominuari kosovar për Oscar me fotosesion te Avni Selmani

Ai është paraqitur në këtë fotosesion dhe ka zgjedhur Avni Selmanin dhe aparatin e tij që lirisht mund të themi që është i artë, ashtu si trofeu i Oscarit.

Kështu, vet Lum Veseli u shfaq mjaft i fokusuar tipik si një aktor në fotot e realizuara.

Lum Veseli ishte një prej aktorëve kosovarë në filmin “Shok” të nominuar për Oscar.
lum 2