Hahn: Kosovarët po ikin nga skamja

Komisioni i Bashkimit Evropian për Politikë ë Fqinjësisë Europiane dhe Negocim të Zgjerimit, Johanes Hahn ka thënë nga Brukseli se kosovarët po ikin për shkak të kushteve të vështira ekonomike dhe nga fakti se Kosovës nuk i janë liberalizuar vizat.

Ai tha se mungesa e lirisë drejt shteteve të BE-së e shkakton emigrimin.

Hahn theksoi se qeveria e Kosovës duhet ta ketë prioritet anën ekonomike të qytetarëve të vet.