Fotolajm: Çfarë ishin bashkë Enver Hoxha dhe Dushan Mugosha?

Kjo foto e Enver Hoxhës me serbin Dushan Mugosha nuk është botuar kurrë në vitet e komunizmit. Mendohet se është botuar në Jugosllavi.

Në të duken Hoxha dhe Mugosha që pozojnë në një foto shumë të çuditshme dhe jo të zakonshme për dy burra. Ajo është bërë në vitin 1942.

Hoxha dhe Mugosha ishin miq të ngushtë gjë që e dëshmojnë edhe letrat që janë shkëmbyer mes tyre.

Po përse kjo foto nuk u lejua të botohej në komunizëm? Këtë nuk di ta thotë njeri.

enver hoxha-dusha mugosha1