Histori shqiptare: Ankohen për afrofetë, por i shkatërrojnë sapo i vendos OSHEE

Duhet thënë që të shumtë janv ankesat e abonentëve të OSHEE për faturim në formën afrofe, në mungesë të sahatit.

Nga anae saj, kompania jo pak herë ka reaguar brenda mundësive për t’iu përgjigjur në kohë ankesave.

Për këtë planifikohet të plotësohen të gjitha kërkesat dhe faturimi afrofe të mos ekzistojë me brenda qershorit 2016.

Megjithatë, OSHEE po përballet me një tjetër fenomen shqetësues, atë të dëmtimit me deshje të matesve nga ana e abonentëve.

Janë të shumta rastet e denoncimit në polici.

Fotot me poshtë paraqesin rastin me flagrant të dëmtimit të 400 matësve brenda pak javëve në Tropojë, të cilat sapo ishin vendosur nga OSHEE.

Sikurse dihet tashmë nga të gjithë, faturimi aforfe për disa abonentë është një problem i mbartur në vite dhe jo i zbuluar së fundi.

sahatet 2Sahatet e dritaveShatet