Foto: Ja 6 shenja që dallojnë një karikues origjinal nga një fals

Jemi dëshmitarë të falsifikimit të thuajse të gjitha mjeteve elektronike. Nëse doni të blini një karikues për telefonin tuaj dhe dyshoni se a është origjinal apo jo, atëherë shihni këto 6 fotografitë e mëposhtme, në të cilat mund të mësoni që të bëni edhe ju dallimet mes karikuesit origjinal dhe fals.

11062356_1017674781608562_1325714424525827736_n

11209522_1017674788275228_9119259133818254486_n

11215180_1017674784941895_4170040285680972603_n

12243153_1017674778275229_1770821572803802416_n

12246980_1017674791608561_5100851131336408071_n

foto