Disa nga paraqitjet më ‘hot’ të Genta Ismajlit (Foto)

Fotografitë e realizuara kanë marrë vëmendjen ende pa u publikuar versioni origjinal i tyre.

Genta po vjen edhe me një klip tejet ‘hot’ dhe në bazë të fotografive të lartë përmendura ka ngjallur shumë kureshtjen e fansave.

E deri atëherë ju sjellim disa nga momentet kur Genta është paraqitur shumë seksi.