Del në treg pajisja për zbardhjen e dhëmbëve përmes telefonit (Video)

 

Pajisjen duhet ta vendosni në dhëmbët tuaj dhe ta lidhni me telefon, pastaj të pritni 10 minuta në mënyrë që të ndizet ngjyra e kaltër, pastaj kur ta heqni, ngjyra e verdhë tek dhëmbët tuaj do të zhduket.

Njihuni më shumë me këtë pajisje përmes videos më poshtë.