Çmimi i unazës së fejesës së Mariah Careyit të heq trurin

Kush dashuron nuk pyet për çmimin. Kështu ka bërë dhe miliarderi australian James Packer që i ka ofruar një unazë fejese 7,5 millions dollarë sipas Daily Mail. Gazeta britanike botoi foto të lësaj bizhuje 35 karatshe ne dorën e kengëtares qe do të martohet për here të tretë.