Çfarë duhet t’u bëni këpucëve nëse këmbët ju rrinë të ftohta, do të shpëtoni

Nëse në këto ditë të acarta nuk gjeni rehat me këpucët pasi ju rrinë këmbët e ftohta, tani mund ta zgjidhni këtë problem fare lehtë.

Mjafton të vendosi një mbështjellje alumini nën shollën e këpucëve dhe këmbët tuaja nuk do ta ndjejnë të ftohtin. Për më tepër shihni këtë video, e cila është parë nga më shumë se 2 milion shikues në Youtube.