Archive by category Diaspora

“Ne dhe ju”

“Ne dhe ju”

Uk Lushi Vera është stina kur shqiptarët nga mbarë bota afrohen me njëri-tjetrin më së shumti gjatë tërë vitit. Bijtë

Shkupi ri-zgjoi diasporën shqiptare

Shkupi ri-zgjoi diasporën shqiptare

The Albanian Me dhjetëra protesta janë paralajmëruar të zhvillohen këtë fundjave nga Çikago, New York  Londër, Bruksel Vjenë, Berlin e